Moje recenze k médiím v České republice

Moje recenze k médiím v České republice, k některým pořadům, k některým projevům osob v nich se různě projevujících, ať už slovně poslechově, či obrazově audio vizuálně, či slovně formou tištěnou:

14.1.2019: moje recenze ČRo plus: připadá mi, že někteří moderátoři, moderátorky systematicky pracují na tom, rádoby i sem tam hláškou svou, podle mne jak se říkává, potemnělo magijně ( jak i ostatně též jiná paní moderátorka se vyjádřila o,, staré dobré magii rozhlasové", abych pořady s nimi, a mi podobně citliví posluchači též, neposlouchal, neposlouchali ).
Tedy tak, co mne se týká, sem tam, vyřazovacím způsobem i, v rámci pokusů sem tam o poslech Vaší stanice nyní, dělám.
..
Dnes, 14.1.2019 toto vykoledovala u mne paní moderátorka ,,hovorů" od 22 hodin hláškou její o tom, že prý ornamenty vidí zločinem.
Milá paní.. nikoli, jen.. jak kdy, které, a jak a čím malované, a jak a co znázorňujíc, jaká energie je v nich pomyslně, i samozřejmě slovně, či jinak, rádoby třeba i vtisknuta.
..
Myslím si, že pokud používají potemnělou magii slov Lidé, typu prezidenta, a spol.., nemuseli byste jí, byť jnak, užívat z Vás.. ti méně si uvědomující své.. andělství.. kazíte to pak, i takto, myslím, ostatním.. andělům, z Vás.. pokud jimi ten kdož z Vás, jste.. étericky...ať už více, či míň.., éteričtí..byť i jedinou takovou nepředloženě ,,jinakou" veřejnou hláškou.. svobodně, i si.. před Nebesy..
~~~
30.1.2019: Příběh, jak pozoruji, pokračuje:
Všimněte si, nyní, v odstavci níže, jednoho, podle mne, ukázkového příkladu, jak vkládá tato rozhlasová stanice, tedy Český rozhlas plus na vlnách 92,6 ( nejen však ) negativní emoce, a negativní informace posluchačům. Podotýkám, že osobně toto považuji u veřejného média (nejen však) za poněkud nebezpečné. Jednotlivcům, i celospolečensky. Proč? Inu, například, co vím, existují vědecké poznatky o tom, že informace, zaslechnutá, či pozorovaná, se informačně ,,zapisuje do buněk, do podvědomí". A takto se mohou, cíleně, programovat různě Lidé..podle toho, jakou informaci do dané energie, vysílané, byť poslechově (či jinak), ,,programovat". Některé teorie, vědecké, toto nazývají ,,podprahovou manipulací" (která je navíc zákonem ve veřejném prostoru zakázána), a například nauka, zvaná ,,Dianetika" toto nazývá, takovéto informační uzly, vysílané druhému člověku, či více Lidem, tak zvanými ,,engramy". Engram je program, který se uloží v buňkách člověka, a v určité chvíli, či v určitých chvílích, se spustí, spouští. Nemusím zde snad, při troše představivosti, zde uvádět, kam až mohou takové engramy vést. ( Umím si ale například představit, že například praktiky teroristů, islámského státu též, mohou mít svůj původ v takovém počínání..Někde byla prvotní informace na cestě každého takového člověka, a dnes už tato informace, žijící si svým životem, ovládá větší mentální pole širší skupiny osob, a přerostla v davové šílenství těch, kdož se touto toxicitou (nikoli ,,olověnou, či zlata"..viz s úsměvem  moderátora pokračování vysílání níže uvedené), nýbrž energetickou, nakazili. Dianetika sice předpokládá, že engram může vzniknout za situace, kdy člověk prožívá bolest, například úrazem, ale já tvrdím, že tyhle programy informační mají schopnost ovlivňovat člověka, či skupinu Lidí, i davy případně.
Ty věci se pak dějí člověku, který se takto nakazil, jaksi samy. Toť další ze zákonů Kosmu, který však zneužívají, a zneužívali i historicky, Lidé nedobří, zneužívající znalosti tohoto pravidla, v dojmu svém, jak jsou chytří, jak jsou zchytralí. Já však tvrdím, že jde o poněkud nebezpečné aktivity práce s energiemi, nikoli nezištně, ale kvůli svému pchybnému uspokojení svého ega, a jsou mezi námi i tací, kteří tohoto zneužívají proto, aby z toho získali nějaký svůj (podle mne však pochybný) prospěch.
Myslím, že by Lidé měli být velmi ostražití k tomu, jaké energie si nechávají vstoupit do svého vnímání. Jakou energií jsou informace prodchnuté, jakým nábojem, zda pozitivitou, či negativitou. Protože to si pak i v čase Lidé nepochybně žijí, případně jejich bližší, či vzdálenější, spolubližní, na planetě Zemi.
Co dnes Český rozhlas plus, ( co vím, tak nikoli poprvé, nýbrž dlouhodobě a opakovaně ), převedl ? Sledujte, co se událo po níže uvedeném pořadu, moderujícího panem Rozsypalem, který po té oznámil poněkud s uspokojením čas 11:00 hodin:
30.1.2019 zdroj:vysílání Českého rozhlasu plus: ,,Speciál(50 minut)Speciál - brexit. Okomentuje úterní jednání Dolní sněmovny britského parlamentu o vládním plánu dalšího postupu v otázce odchodu z Evropské unie. Moderuje Michael Rozsypal"...až potud by se nedalo do konce pořadu nic vytknout.
Avšak, hned po skončení pořadu, jsem si, dnes poprvé, vyslechl až do konce, hlášku ( a je úplně jedno, že se jedná o výňatek z divadelního představení ) o tom, že ,,pan ministr spravedlnosti má dobrý plán".., která pokračuje poněkud hysterickou scénou výkřikovou o tom, že ,,tumáš ty opice"..(někomu to takto sdělujíc)..a: že..,,jaká je to slast někoho skolit". Přičemž tato hláška trvala několik sekund.
Tedy, Vážení, plusoví..už jsem tuhle hlášku, podle mne vzorový příklad zde uvedené temnomagijní práce s emocemi Lidu, i s engramy ( ať už od Vás vědomně, či od některých možná i nevědomě ), s ohledem na to, že toto na Vaší stanici rozhlasové ponejvíce, i na dvojce, a na jiných občas též, pozoruji už po delší čas, takovéto aktivity, musím ve slušnosti své konstatovat: ,, JSTE UJETÍ ".
A žádám: ZANECHTE TOHO ! Neprodleně !
Dokud toto budu na vlnách českých médií, rozhlasových vln, pozorovat ( o což opravdu nestojím ), tahle informace v mých textech, na vědomí světu, zůstane. Měli byste mít, myslím, mnohem více vědomé své zodpovědnosti za to, za užívaná, užitá, slova, před Bohem, za to, kam tím vedete své blízké, bližní, národ, i širší Lidské společenství. Temné magie, si už, myslím, tenhle národ, ať už ze strany pardálů rádoby politických, rádoby gerojů různých, i nacistů, fašistů, komunistů..tedy programů jejich, užil Český národ dosti. A už by to mohlo, i od dob feudálů, i Druidů, inkvizice, i dnešních rádoby temných mágů politických,  například, myslím, stačit. Za velmi smutné shledávám taktéž to, že jsou mezi námi Lidé, kteří z toho, o čem zde píši, mají zábavu. Jde, myslím, o takovou i skrytou šikanu, energetickou, směrem ku bližním, ve společnosti, byť i skrytě a rádoby zákony pozemskými nepostižitelnými..jak se aktéři zřejmě i domnívají.
Někteří z Vás, do Vašich řad, vnášejí takovou troufalost, s takovou vervou, koncentrací nestoudnosti svého hulvátství skrytého, že se jeden podivuje. No, nedáte li jinak.. 
Proto pravím, před Bohem, před Stvořitelem: SKONČETE S TÍM ! Vy, kdož se takto chováte.
V opačném případě se, myslím, nemůžete divit zásahu z Nebes, ruky Stvořitele. Neboť..tak už to chodívá.. Člověk míní, Kosmos, Stvořitel, disbalanc v čase vyrovnává.
Neboť..jak se Lidově říkává: Boží mlýny melou JISTĚ. Spravedlnost Boží. A ne vždy tak rychle, či tak pomalu, jak by si člověk přál.

30.1.2019 23.00 hodin: dále moje pocity, jak to, leč s politováním, vnímám: 
.. Skončili jste u mne,  jako tým, díky rádoby nekompromisním bořičům Lásky ( kteří se cítí být součástí Vašeho týmu), osudů, kteréžto si, tyhle rádoby bořiče Lásky, ve svých řadách ponecháváte.
A to minimálně do doby, nežli tito Lidé, kteří podle mne tendenčně vkládají do podvědomí veřejnosti negativní podprahové rádoby programy informační skrytě, i nepokrytě si ( jakožto takové jak se říkává ,,levě si", budou součástí Vaší organizace a smět při tom promlouvat do éteru tyto své rádoby slovní jejich jedy, projevem jejich.

Nespojuji. 

Nespojuji grázly s Nebesy. 

A za to se nelze na nikoho, ni na anděly, ani na mne, zlobit. 

Ukázali jste mi však, že sféry Českého rozhlasu je zapotřebí nepochybně personálně pročistit, tedy přesněji obměnit, aby v něm zůstali Lidé s charakterem svým andělským. Ti ostatní, nechť se odporoučí.. a až se tak stane,.. tak.. pá pá. 

Jste již mi, díky nim, neslyšní, neposlouchatelní..pluso dvojkoví. Což si i ti bořiči z Vás, přáli. 
( možná si občas, sem tam, někoho z Vás ještě pustím.. možná, někdy.. snad. ) 

A spolu s tím:

Staré vlny odnesl proud Stvořitele.

Který proudí, neutuchajíc si, dál. 

Kdož má chuť si s Ním, se Stvořitelem, rádoby temně, síly své poměřovat..? stále?  je mi ho upřímně předem líto. 

Moje poděkování na základě dlouhodobého poslechu této rozhlasové stanice Českého rozhlasu plus na vlně 92,6 patří všem ostatním, kteří se takto neprojevují, z moderátorů, moderátorek, zejměna si z nich pamatuji tato jména, k mému poděkování jim zde:
   paní Barboře Tachecí
   paní Veronice Sedláčkové
   paní Ivaně Chmel Denčevové
dále například též:
  panu Tomáši Pavlíčkovi
i paní Marii Bastlové z radiožurnálu, například..

..toliko i zrcadlo, Stvořitele, zde, nezbytné myslím, již, pro dobro věcí..i budoucích..

Čí jsem přítel ?
Nebes. Stvořitele, s bytostí Ježíše, Lidu Českého, bližních na celém světě, všech bytostí.
Všech Lidí s dobrým srdcem. I sobě.
Ne však grázlů, ničitelů, ani Lásky ničitelů, ničitelů vztahů.., pokud tak vnímám, vím, že činí, dokud tak činí.
Na to nikdy nechť energie ďábla nezapomenou, při rádoby svých chtění.. .
..
3.února 2019: Došel jsem si k názoru, že někteří moderátoři, komentátoři, Českého rozhlasu, napříč rozhlasovými stanicemi, mezi řečí do éteru vypouštějí energii slov poněkud rádoby potemnělé magie s poněkud rádoby i negativním nábojem. Milí moderátoři, komentátoři, vězte, že například já,  jsem, má Duše, pod ochranou Stvořitele a tím mimo dosah těchto energií ve splynutí s Ním, ale Kosmos, Stvořitel, to obvykle nedopouští v čase, aby Lidé takto mu škodili, i když leckdy ponechává Lidi, aby si užili svého zkonstruovaného si zla do míry vrchovaté, nežli zlo zprovodí samo sebe ze sféry své.
Pokud například by se někdo chtěl ptát, co že s tím chce Stvořitel dělat ? Pak, myslím..Otázka správná zní: Co s tím chcete dělat Vy ? Rádoby temno magijníci případní ? Máte stále tu kuráž se Stvořitelem se přetlačovat bez pokory ? Inu, jak pravím výše, v tom případě je mi každé takové bytosti upřímně líto. Je pravdou, že Lidé toto dělávají. Zkouší to i prezident, a nejen České republiky..je mnoho Lidí, kteří takto žijí..v zájmech svých poněkud potemnělých, někteří si myslí, že díky tomu jsou úspěšní, či se takto snaží něco hmotného, či nehmotného, z Kosmu, z druhých Lidí, na úkor nich, vytěžit pro sebe, či jen pro pocit uspokojení svého si ega.. Jsou i tak zvané rádoby PR agentury, a rádoby manažeři, kteří takových praktik zneužívají ku cílům, zájmům svým, i rádoby politickým..viz hnutí Babišovo například..co jsem měl možnost si všimnout.  Je také pravdou, že v současné generaci se toto rádoby magijní, přesněji ,,okultní" rádoby umění, i slov, a symbolů, i na úrovních jiných, stává populární. Populární se staly i tak zvané ,,duchovní války" Avšak, s magií bílou, tedy Nebes, toto nemá nic společného. Okultismus jde proti energii Lásky Stvořitele, a proto veškeré takové energie jsou předem odsouzeny ke svému zániku v čase, v časoprostoru Kosmu, jelikož vlastně ani nejsou, jen chtějí se snažit, s podstatou sobeckosti své, škodit. Tedy vřele mohu doporučit všem, kdož zklouzávají do sfér si okultismu, temných manipulací s druhými bytostmi, ,,ZANECHTE TOHO" neprodleně..před Stvořitelem ve svém vlastním zájmu, i v zájmu širšího společenství Lidstva, bytostí na planetě Zemi, i v celém Kosmu, i v zájmu Kosmu.
..

A..milí.. miluju Anděly.. z Vás :-) .. a nejen ty z Vás.

Jiří

...

Populární příspěvky z tohoto blogu

Moje recenze k: Český rozhlas Plus:

Z éteru rozhlasových vln:

Andílci versus ještírek: